Depay Transfer

Nieuws Transfer Depay Miskopen van Barcelona dwarsbomen transfer van Memphis Depay Alles op alles zette FC Barcelona om Memphis Depay naar Camp Nou te halen. Dat is wat de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano beweert.


Overratedwinger Memphis Depay Memphis Manchester United Wallpaper

Volgens hem zijn Barcelona en Memphis Depay helemaal rond en zal hij dus één van de nieuwkomers zijn het komende seizoen op Camp.

Depay transfer. Met de transfer van de aanvaller zou zon 30 miljoen. Dat zei de aanvaller van het Nederlands elftal in een videoboodschap aan de fans van de Spaanse club. Met zijn transfer naar FC Barcelona komt een droom uit voor Memphis Depay.

FC Barcelona zou zo de weg voor Depay. Koeman vroeg afgelopen januari andermaal om de komst van Depay maar kreeg destijds nul op rekest daar Barcelona zich. He is replacing French attacker Antoine Griezmann who is returning to Atletico Madrid on a rental basis.

Volgens het Spaanse AS verkoopt de Spaanse club de komende dagen Dembélé aan Manchester United voor een bedrag tussen de 50 en 60 miljoen euro. Diverse media melden dat de overgang van de spits van Olympique Lyonnais naar de Catalaanse topclub rond is. Een transfer naar Goodison Park had voor Depay een hereniging opgeleverd met Marcel Brands.

Door het aflopende contract kan Depay nu transfervrij de overstap maken. Maar de deal ging niet door hoewel de Nederlandse spits en zijn huidige werkgever Olympique Lyon. MEMPHIS DEPAY has been officially unveiled by Barcelona after signing for the club on a free transfer last month.

At Barca De Jong will play with two compatriots - midfielder Frenkie de Jong and attacker Memphis Depay. Barcelona hired De Jong for a year. Drie keer is scheepsrecht.

Alles wijst erop dat de Nederlandse aanvaller zijn. Deze pagina toont alle geruchten en waarschijnlijkheden over de speler. BARCELONA ANP - Met zijn transfer naar FC Barcelona komt een droom uit voor Memphis Depay.

Zijn nieuwe club FC Barcelona heeft een transferclausule van maar liefst 500 miljoen euro in zijn contract gezet. Na twee gefrustreerde pogingen in de zomer van 2020 en in januari 2021 kan hij de stap naar Camp Nou maken. PSV kwam op 7 mei 2015 tot een akkoord met Manchester United over een transfer van Depay nadat de club eerder al een akkoord had bereikt met Paris Saint-Germain en er concrete interesse was van Liverpool.

Hans Kraay junior denkt niet dat Memphis Depay er goed aan doet om Olympique Lyon in te ruilen voor Barcelona. De Jong confirmed the transfer on Twitter by retweeting FC Barcelonas announcement. Dat melden verschillende media dinsdag waaronder De Telegraaf.

Memphis Depay heeft zijn gewilde transfer naar FC Barcelona te pakken. Dit zijn de opties voor de vertrekkende Memphis Depay Het begint er steeds meer op te lijken dat Memphis Depay deze zomer een transfer gaat maken. Volgens de media is Memphis Depay namelijk rond met FC Barcelona.

De Spaanse topclub FC Barcelona neemt Memphis Depay over van Olympique Lyon. Dit is letterlijk. 76 rijen In mei 2015 stond Depay in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs.

Everton zag dus af van de komst van Depay en versterkte zich op de slotdag van de Engelse transfermarkt. Transfer Depay naar Barcelona afgeraden. Volgens El Mundo Deportivo heeft Memphis Depay de komende jaren geen transferwensen.

Dat zei de aanvaller van het Nederlands elftal in een videoboodschap aan de fans van de Spaanse club. The Dutchman 27 agreed to join after letting his Lyon contract expire at the end. Dat lijkt me niet prettig.

Dit zijn de geruchten over Memphis Depay van de club FC Barcelona. Met zijn transfer naar FC Barcelona komt een droom uit voor Memphis Depay. In Catalonié wordt hij weer herenigd met Ronald Koeman waar hij een goed hart voor had bij het Nederlands elftal.

We nemen je even mee in de gigantische portemonnee van Depay. Met deze transfer zal het vermogen van Memphis Depay alleen maar stijgen. Van een transfer naar FC Barcelona kwam het deze zomer niet maar Memphis Depay lijkt alsnog te gaan verkassen naar Camp Nou tijdens de volgende transferperiode in januari.

Dit is letterlijk een droom die uitkomt om voor de grootste club ter wereld met de beste fans te gaan spelen zei Depay die de tekst Dream Chaser op zijn borst heeft laten tatoeëren. Dat zei de aanvaller van het Nederlands elftal in een videoboodschap aan de fans van de Spaanse club.


Pin Op Sport Tisniewaar Nl


Depay Edit Joueur De Football Footballeur Football


Memphis Depay Photostream Memphis Depay Memphis Soccer Players


Memphis Depay Has Completed His 25million Transfer To Manchester United From Psv Eindhoven Memphis Depay Manchester United Manchester United Football Club


Barcelona Transfer News Memphis Depay Transfer Close Arsenal S Hector Bellerin Wanted And Lautaro Martinez Tal Memphis Depay Barcelona Transfer Transfer News


Liverpool Official Confirmation Indicates Memphis Depay Transfer Imminent Memphis Depay Memphis Football Pictures


Former Man Utd Star Depay Would Happily Join City Or Chelsea Memphis Depay Donetsk Happily


Liverpool Set For Memphis Depay Duel With Manchester United Memphis Depay Manchester United United Liverpool


Memphis Depay Thanks Manchester United Fans Memphis Depay Manchester United Fans Memphis


Lyon Sporting Director Admits Manchester United Retain First Option On Memphis Depay Get The Latest News For Memphis Depay Manchester United Transfer Memphis


Barcelona Identify Depay Alternative Man Utd Eyeing Ac Milan Star And Liverpool Transfer News Liverpool Transfer News Liverpool Transfer Transfer News


411 4 Mil Curtidas 1 923 Comentarios Memphis Depay Memphisdepay No Instagram Great Way To Start The New Compe Memphis Depay Memphis Live Football Match


Memphis Depay My First Week At United Memphis Depay Man Utd News Transfer News


Memphis Depay Wakes Up Feeling Beckham After Netting Sensational Free Kick For Lyon Memphis Depay Memphis Liverpool


Pin On Depay


Lyon Set Deadline For Memphis Depay S Departure Memphis Depay Memphis Barcelona


This Is What Mourinho Says About Depay Selecting Him In His 23 Man Squad For Their Season Op Long Sleeve Tshirt Men Memphis Depay Manchester United Transfer


Man United To Axe Summer Signings Memphis Depay Manchester United Memphis


Psv Ers Memphis Depay Voetbal Memphis Eindhoven

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel